дом Свят Тя оставила дъщерите си със съпруга и заминала в командировка, сега ще...

Тя оставила дъщерите си със съпруга и заминала в командировка, сега ще съжалява цял живот! Те

Хелън Дейкин и съпруга й Крис имали нетрадиционно домакинство. Тя била тази, която се грижила за семейството и носила парите вкъщи, предаде „Блиц“.

Когато заминавала на служебно пътуване, мъжът й оставал вкъщи с двете дъщерички Пърл – на четири години и малката Айрис. Един ден Хелън трябвало да замине за Лондън и едва ли е знаела, че когато се върне, нищо няма да бъде, както преди. Според Daily Mail Хелън позвънила на съпруга си от мобилния си телефон, за да се увери, че всичко е наред, но когато той не й вдигал, помислила, че се  грижи за децата. В осем вечерта получила ужасяващата новина. Майка й отишла в дома им, за да види Крис и момиченцата.

В къщата било тъмно.  Накрая разбрала, че двете малки момиченца били сами вкъщи цял ден с тялото на баща си. Той получил инфаркт и умрял. Когато децата не отишли на детска градина, учителка се обадила на бащата. Той не си вдигнал телефона, а тя решила, че семейството има проблем и повече не звънила.  Сега Хелън апелира към всички училищни организации да не се успокояват, ако някой от родителите не отговори.

Тя е убедена, че ако някой би открил съпруга й по-рано, той би бил жив. Когато момиченцета видели, че баща им не мърда и лежи на земята, те се гушнали в него и прекарали цялото време така, докато баба им не дошла да види какво става.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи