дом Свят Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! Българска фурия с бял Ягуар събра очите...

Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! Българска фурия с бял Ягуар събра очите на цяла Европа! Вижте само как изловиха мацката, ще паднете!

Ягуарът бил регистриран на името на българин и бил с български номера | Сн.: Corriere della veneto
36-годишна българка накара пет патрулки на италианската пътна полиция да я гонят в разстояние на 80 км, докато шофирала мощен „Ягуар XF“ по магистрала А4.

 

В сряда вечерта автопатрул на полицията от Верона се опитал да спре водачката на луксозния бял седан, но тя не реагирала и продължила по магистралата с 200 км/ч., съобщи италианският в. „Кориере дел Венето”.

 

Три полицейски коли започнали преследване, след което към тях се присъединили още две от Басано дел Грапа. Гонката, която започнала от Верона, продължила през Падуа чак до Виченца. Полицаите гонили нашенката в продължение на 80 километра.

През цялото време българката настъпвала газта все повече, като направила серия от рискови маневри, включително обратен завой, помитайки мантинелите, за да избегне вече изградената полицейска блокада на магистралата.

При последната маневра, шофьорката на ягуара ударила един от полицаите, който е транспортиран в травма на крака в болница.

„Забавлявах се”, обяснила с подигравателна усмивка българката, след като била задържана. Тя отказала да й бъдат направени тестове за алкохол и наркотици, заради което й била отнета шофьорската книжка. Според медиите колата е с български номера и е регистрирана на името на друг българин.

Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила, а срещу нашенката са заведени дела по няколко престъпления, като отделно й е връчена глоба за 20 хиляди евро.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи