дом Свят Гостите на сватбата са в потрес. Бременна булка излезе за първи танц,...

Гостите на сватбата са в потрес. Бременна булка излезе за първи танц, а след миг линейката я носи в

Посетителите на сватбеното тържество на 19-годишната Дани и 18-годишния Карл Маутфорд от британското градче Роули Риджис в Западен Мидланд бяха страхотно изненадани и шокирани, когато видяха как водите на бременната булка изтичат по време на танц и тя буквално можеше да се наложи да роди на дансинга.

Двойката реагира бързо, реши да остави семейство и приятели да се веселят и забавляват, а те веднага се насочиха към най-близката болница, съобщава „Мирър“.

Дани и Карл очаквали детето им да се роди един месец по-късно, но съдбата беше решила друго като дъщеря им Жасмин проплака само часове след започването на сватбената церемония, която се състояла преди около две седмици, но изумителната история става достояние на медиите в страната едва сега.

Радостната майка и булка заяви пред изданието: В един момент аз танцувах с моя съпруг, а в следващия се намирах в болницата и ме подготвяха за раждане“. “Това беше страхотна изненада, но всъщност тя ще направи нашата сватба незабравима и специална. Спомням си, че цялата ми сватбена рокля бе мокра от изтеклите ми води“, казва още Дани.

„Когато тръгвахме към болницата, диджеят продължаваше да пуска музика и гостите продължаваха да отпиват напитки за наше здраве. Та, ние дори не бяхме разрязали тортата все още, представяте ли си“, смее се щастливо булката. – Жасмин бе най-страхотният подарък за нас с Карл на сватбеното ни тържество, завършва Дани.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи