дом Зодии Декември ще се окаже труден месец в любовта за тези 2 зодии:...

Декември ще се окаже труден месец в любовта за тези 2 зодии: Водолей-Ще разберете стари истини

Декември ще се окаже труден месец за няколко зодии в любовен план. Очакват ви някои проблеми, с които ще трябва да се справите, ако искате да запазите връзката си.

Ето кои са те:

Овен

Връзката ви се развива добре и всичко изглежда перфектно, но понякога нещата са такива само на повърхността.

Може би ваша е грешката, че не сте говорили сериозно скоро с половинката си. Добрият секс и липсата на кофликти не са единственото мерило за добра връзка и е време да научите това. В ума и сърцето на половинката ви се борят много и различни емоции. Има нужда да говори с вас, но усеща, че няма да получи разбиране. Проблемът е, че има колебания в чувствата си спрямо вас. Човекът до вас не е сигурен, че връзката ви върви нанякъде и е на път да се откаже от опитите си да движи нещата напред. Не допускайте това да се случи. Седнете и поговорете разумно, не стигайте до спорове и караници, защото на практика това ще потвърди колебанията на половинката ви. Бъдете много деликатни.

Водолей   

Декември месец ще е труден за вас. Ще разберете стари истини, от които ще ви стане много неприятно и ще ви накара да се отдръпнете от човека до вас. Вие трябва да прецените дали те са важни в настоящия момент и можете ли да ги преглътнете, без да ги мислете непрекъснато след това. Вашият партньор ще ви увери, че всичко вече е в миналото и нищо не е станало, докато вие сте били заедно. Вие преценете дали да му вярвате, вие сте тези, които най-добре познавате човека до вас. Ако имате дори и малки съмнения, не ги оставяйте да ви тормозят и ако се налага, си тръгнете. Но първо преди това добре помислете каква е ситуацията наистина. Усетете я със сърцето си, то ще ви подскаже най-добре.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи