дом Здраве Нека достигне до всеки българин! Това е много важно! Ето я баба...

Нека достигне до всеки българин! Това е много важно! Ето я баба Юла, която излекува стотици хора само срещу едно благодаря! Ето къде да я намерите!

Тази жена е надарена и целуната от Господ, а стотици българи й целуват ръка! Има такава жена, да! При нея ежедневно минават повече от 50 човека. Всеки с болестта си, с отчаянието и с надеждата си. И тя им помага.

Не връща никого и не иска нищо в замяна. Стига й само едно “благодаря”. Както и новината, че човекът вече е оздравял. Сигурно повечето от вас са чували и гледали за нея. Тя е баба Хава. Или баба Юлия, както е българското й име, дадено й по време на Възродителния процес.

А за онези, които я познават по-добре, просто си е баба Юла. Правени са няколко телевизионни предавания за лечителката от село Крибул, която наследява таланта си на лечител от своята родителка. Дарбата й обаче нараства в пъти повече след като успява да се излекува от рак на черния дроб и дебелото черво.

Преди 10 години се разболява тежко и оцелява благодарение на скалната арка. Тогава 74-годишната жена дава обет – да помага на хората докато е жива.  Вече 10 години баба Юлия върви към трудния път на изцелението и всеки ден поема мъката на стотици хора.

Всяка Божа сутрин възрастната жена тръгва към камъка.

До скоро е изминавала 6-те километра от дома си до скалния масив сама или на магаре.

Но тежестта на годините я принуждава да стига до мистичното място посредством джип. Сам-сама, с една торба в ръка, баба Юлия си проправя път през гъстата гора осеяна с дрехи. Всяка от тях символично носи частица от болката на стотиците хора, тръгнали да търсят изцеление от камъка.

Едва когато човек е изпълнен със силна вяра, чудесата започват да се случват, твърди лечителката.

Казва още, че през годините е станала свидетелка на неща, които и тя самата не може да си обясни. И говори с уважение към змията – пазителката на камъка.  А след повече от 5 часа на скалата, баба Юлия продължава да помага на нуждаещите се и в дома си. След залез слънце обаче идва ред и на дългите нощи, в които възрастната жена не може да се отърси от болката на хората.

 

За жената

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи