дом България Здравко и Христина от „Биг Брадър“ се появиха в ефир и обявиха:...

Здравко и Христина от „Биг Брадър“ се появиха в ефир и обявиха: Заедно сме заради Бойко Борисов

Тази година на първи април празнувахме 10 години брак. Това е ужасно много време. Като всяка една семейна двойка, ние минахме през десетки изпитания. При нас нищо не се случи по начина, по който нормално се случва. Това заяви в ефира на „Събуди се“  по Нова тв Здравко Василев – победител от първия сезон на „Биг Брадър“.

Напрежението под което бях след предаването, беше огромно. Едно момче от малък град попадна в полезрението на всички медии и вестници.

Важно е тогава да си попаднал на точния човек. Христина беше тази, благодарение на която бракът ни оцеля. Задържа ни един жилищен кредит, две деца и куче“, пошегува се той. „Не мисля, че е било грешка, че всичко ни се случи в „Биг Брадър“. Аз си спомням всичко – помня кой ми прави прическата, какви бяха думите на съквартирантите, всичко.

Задържаха ни и трите мандата на господин Борисов, защото той обеща да се грижи нещата да са добре“, пошегува се Христина.  „В реалността Александра и Петканов ще чуят и видят неща за себе си, които не са подозирали. Ще имат поети вече ангажименти. Младоженецът изглежда сериозно момче, дано поеме своята отговорност“, каза Здравко, допълва Блиц.

„Общественото мнение дали е нагласено или лъжа ще се опита да ги смаже, но ако се обичат и искат да са заедно, не трябва да се предават“, добави Христина. „Държим децата доста настрана от това, което се е случило и всичко относно живота ни покрай „Биг Брадър“. Този сезон е първият, който позволяваме да гледат, просто за да видят за какво става въпрос“, споделиха двамата победители от риалитито.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи