дом България ИСТИНАТА НАЙ-НАКРАЯ ЛЪСНА! ЕТО КОЙ Е НОВИЯТ МЛАД МАЧО ДО МАРИЯ ИГНАТОВА!...

ИСТИНАТА НАЙ-НАКРАЯ ЛЪСНА! ЕТО КОЙ Е НОВИЯТ МЛАД МАЧО ДО МАРИЯ ИГНАТОВА! ПАПАРАШКИ СНИМКИ! ТА ТОВА Е

Мария Игнатова е доста следена от медиите след раздялата си с Димитър Рачков!

Мария Игнатова посрещна млад любовник на сутринта, след купона за рождения й ден на 26 септември. Тя посрещна мачото пред дома си в тузарския квартал „Драгалевци”.

Любовникът на Мария Игнатова се оказа обикновен бодигард

Телевизионната водеща бе щракната да го посреща по халат и по чехли в ранната сутрин. Непознатият мъж пристигна с огромни букети и подаръци за рожденичката.

Тази среща пред дома й в ранните часове на деня породи слуховете, че този е новият заместител в леглото й. Оказа се, че това е новия й бодигард.

Поредният гард, който се грижи за сигурността на блондинката, пише разкрития.ком. Освен това той изпълнява различни поръчки и има всевъзможни ангажименти, за които също отговаря.

Слухът, че здравенякът й е любовник тръгна, защото Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха изненадващо. Двамата бяха двойка десет години. Те не само деляха един покрив, но и бяха заедно на сцената.

С днешна дата двамата бивши влюбени така и не разкриват причината за внезапната си разлъка.

Според един от най-тиражираните слухове е, че Мария Игнатова не иска дете от Митко. Блондинката се оправдавала, че щом това нещо не се е случило, значи вселенските сили така са решили.

Смятала, че на 38-години е вече късно да сменя памперси. Освен това имала вече един пораснал син Виктор, който й бил напълно достатъчен.

Освен това Димитър Рачков също имал син от предишна връзка и затова не било толкова наложително да се сдобие с наследник.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи