дом Здраве Бабата до нас цяло лято събираше шишарки. Чак когато показаха дома й...

Бабата до нас цяло лято събираше шишарки. Чак когато показаха дома й по телевизията, разбрах за какво са били! Приказка:

Жената от съседната къща цяло лято събира шишарки и ги носеше у дома си. Ние тайничко й се присмивахме. Но каква беше изненадата ни, когато малко по-късно ни показа дома и градината си, украсени с тези невероятни произведения !

Малцина са тези, които умеят да направят нещо толкова красиво с този прекрасен естествен материал – шишарката .

Днес сме ви приготвили 20-тина страхотни и вдъхновяващи идеи за създаването на полезни  предмети за дома и градината от шишарки . Просто очарователно!

Този декоративен бокал  е едно от творенията на жената. Впечатляващо, нали?предмети, направени от шишаркиОт шишарки могат да се направят тези прекрасни и екологично чисти саксии за цветя :предмети, направени от шишаркиШишарките могат лесно да бъдат разглобени на малки парченца. А с тях спокойно може да облепите старата купа. Изглежда като люспите на дракон , нали?предмети, направени от шишаркиВ такава кошница  биха изглеждали страхотно плодове и цветя.предмети, направени от шишаркиА може да комбинирате шишарките с електрически гирлянд  и да получите този изненадващо красив резултат.предмети, направени от шишаркиУникална кашпа за нежната орхидея .предмети, направени от шишаркиТози елегантен свещник може да бъде празнична украса на масата.предмети, направени от шишаркиРазбира се, създаването на тази многослойна ваза ще отнеме много време, но резултатът си заслужава!предмети, направени от шишаркиШишарките – отличен материал дори за създаване на сватбени букети !предмети, направени от шишаркиВ в тази  саморъчно направена саксия  вече растат декоративни треви. Напомня на таралеж, нали?предмети, направени от шишаркиМожете да използвате  шишарки за украса на сватбените подаръци  и дори – на тортата!предмети, направени от шишаркиПросто невероятна идея. За да го направите, просто трябва да избелите събраните шишарки .предмети, направени от шишаркиОт шишарки може да се създаде дори такава прелестна миниатюра – истински дом на феите . Магическо!предмети, направени от шишаркиХаресват ли ви тези изкуствени цветя ? Неочаквано красиво, нали? Освен това, те никога не увяхват.предмети, направени от шишаркиТази украса е достойна и за най-претенциозната трапеза!предмети, направени от шишаркиТази пъстра лятна композиция радва окото и сърцето. Не е за вярване, че е направена само от шишарки!предмети, направени от шишаркиДостатъчно е да намерим само малко време, малко желание и, разбира се, дузина или две шишарки. Останалото е въображение и вдъхновение! Украсете и вие дома си и зарадвайте близки и роднини!

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи