дом Свят СЪЛЗИТЕ БЛИКНАХА! Израснали сме с нея. Обичана певица е бита и зверски...

СЪЛЗИТЕ БЛИКНАХА! Израснали сме с нея. Обичана певица е бита и зверски изнасилена! В много тежко състояние е самата

Шиниъд О’Конър преминала през ада, майка й я малтретирала физически и с*ксуално

Шиниъд О’Конър, която е пълна развалина разкрива кой я довел до трагичното състояние, в което се намира в момента. Само преди месец ирландската певица разпространи видео, в което заплашва, че ще посегне на живота си.

Страдащата от психични проблеми звезда слава богу все още е жива, но обвини майка си за тежкото положение, в което се намира.

О’Конър все по често дава сигнали, че определено трябва да се притесняваме за здравословното й състояние. Особено на психиката. Изпълнителката през миналата година изчезна. След няколко дневно търсене бе открита в един хотел на американският щат Илинойс.

Тогава певицата призна, че била готова да сложи край на живота си защото се чувствала много зле. Година по-рано пък Шиниъд бе на крачка от смъртта заради свръх доза антидепресанти, предават от blitz.bg.

Трагичната  си съдба ирландката ще разкрие на 12 септември в интервю в шоуто  Dr. Phil. В него О’Конър ще признае за тежкото си детство като обвинява майка си във физическо и сексуално посегателство.

Майка й Мари загива в катастрофа когато певицата е едва 19-годишна. Жената, която я е родила имала собствена камера за мъчения и се радвала когато й причинява болка.

О’Конър признава, че за една година е правила 8 опита за самоубийство. Пред водещия на шоуто, според който тя сама го е потърсила  Шиниъд твърди, че обича живота и не иска да умре затова споделя проблемите си. Ирландската изпълнителка цели с интервюто си да накара всички ония, които се чувстват като нея да не се предават.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи