дом България Току що съобщиха кошмарна новина за президента Плевнелиев!

Току що съобщиха кошмарна новина за президента Плевнелиев!

Почина майката на президента Росен Плевнелиев – Славка, предава Блиц.

Тя бе дългогодишна учителка в Математическата гимназия в Благоевград, която е завършил и Росен Плевнелиев.

До последно тя живееше в Благоевград , а синът и Румен се грижеше за нея, съобщава Струма бг.

По-рано тази година Славка Плевнелиева влезе в столична болница, след като се почуства зле. След консултации бе установило,че възрастната жена вероятно е получила инсулт, пише още Блиц.

В края на септември миналата година майката на Плевнелиев стана жертва на нагло престъпление. Обирджия задигнал първо 500 лева и после още 100 лева от дома й в центъра на София.

Мъжът се представил за служители на ВиК, който уж бил пратен да събира пари за смяна на щранговете.

Славка Плевнелиева го пуснала в дома си и му платила за услугата – 500 лв. Тогава крадецът видял къде възрастната жена държи парите си. Той помолил за чаша вода и успял да вземе още 100 лв. След това избягал.

Майката на президента подала сигнал на телефон 112. Според полицията измамата няма нищо общо с известния наследник на Славка. Самата схема е популярна, редовно в нея хората изгарят с до 10 хил. лв. С

лавка Плевнелиева е дългогодишен учител в Гоце Делчев, а след това – в математическата гимназия в Благоевград. На 24 май миналата година тя бе наградена от сина си с грамотата учител – ветеран. Тя бе сред 59 -те български учители и директори на училища, които бяха отличени със статуетки, дипломи и грамоти в XIX Национален конкурс “Учител на годината”, организиран от Синдиката на българските учители.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи