Кои ще бъдат най-щастливите дни за всяка една зодия през 2017-та: Овен-...

Кои ще бъдат най-щастливите дни за всяка една зодия през 2017-та: Овен- 3 февруари до 3 март-Може да се влюбите силно и страстно

Това, което нямахте шанс да изпълните през 2016-та, може да го направите в новата 2017-та. Кои дни са най-добри за любов, кои за работа? Кои ще са вашите щастливи периоди през 2017-та?

Овен

3 февруари до 3 март – Може да се влюбите силно и страстно, да осъществите финансов успех, да се насладите на вниманието и комплиментите, които ще пристигат от всички страни.

28 април до 6 юни – Венера е във Вашия знак и освен това, че ще Ви донесе щастие в любовта, това е благоприятно време за печелене на пари от вашите знания и бизнес умения.

Телец

6-ти юни до 4 юли – подаръците, признанията и вниманието, което ще получите от близките и вярата в собствените си възможности, ще Ви създадат усещането, че сте обичани и ще Ви разкрасят дните.

7 ноември до 22 ноември – Промените Ви водят към по-добър живот. Венера и Юпитер в знака на Скорпион е знак за благополучие, богатство и щастливи моменти в любовта.

Близнаци

6-ти юни до 20-ти юни – плодовит период за бизнес изява и професионално усъвършенстване. Новите работни предизвикателства ще увеличат месечните Ви доходи.

6 юли до 30 юли – Венера във Вашия знак ще подчертае привлекателността, спонтанността на Вашата индивидуалност и ще Ви помогне в постигането на любовните и финансови планове.

Рак

31 юли до 28 август – Че животът е пълен с неочаквани изненади и че никога не знаете какво може да Ви донесе, ще разберете точно в този период на промяна.

9 декември до 31 декември – От страст и любов ще бъде изградена всяка Ваша клетка. На път сте към големи любовни постижения, движите се сериозно и вярвате в себе си. Само напред!

Лъв

6 юли до 24 юли – Меркурий е в знак Ви и Ви вещае успех в работата, който ще Ви донесе шансове за по-голяма печалба и укрепване на самочувствието в работата.

26 август от 9 септември – привлекателни сте и сте като магнит. Ще Ви ощастливи влечението на личности от противоположния полюс, но би трябвало да сте само с човека, която Ви е най-скъп.

Дева

13 януари до 31 януари – Можете да се насладите на спокойствието и близостта на хората, които искате. Социалният Ви живот ще бъде източник на вълнуващи емоции, ще бъде като влакче в увеселителен парк.

19 септември до 6 октомври – На свободните от Вас ще им бъде даден шанс за влизане в нова любовна връзка. Страстта ще бъде по-силна от разума. Не се страхувайте, а се наслаждавайте!

Везни

4 февруари до 16 февруари – Венера и Марс са в знака на Овен, което ще запали страстите при вас. Ще се влюбите в нов човек и това ще стимулира жизнената Ви енергия.

14 октомври до 6 ноември – Заобиколен сте от красавици, наясно сте за своята привлекателност и с лекота стигате до целите си. Това е период, когато желаните личности ще Ви показват колко Ви обичат.

Скорпион

17 октомври до 4 ноември – Меркурий е в знак и Ви позволява проникването на работно поле. Ако не сте вярвали, че нещо е възможно, в този период ще се убедите в обратното.

9 декември до 31 декември – Марс и Юпитер Ви носят голяма активност през този период. Няма да бъдете мързеливи и плахи, което ще Ви донесе нови бизнес и любовни победи.

Стрелец

1 февруари до 10 февруари – Венера и Марс ще запалят любовния огън и ще Ви тласнат в ръцете на човек, който ще Ви омая със своята енергия и сила.

1 декември до 24 декември – Някой специален ще намери пътя до сърцето Ви. Венера във Вашия знак е символ на просперитет и голям любовен късмет.

Козирог

1-ви януари до 27 януари – Това е важен период за вашия личен напредък. Щастието ще пристигне след сближаване с една важна личност от миналото.

14 декември до 31 декември – Спокойно сте, силни и упорити в постигането на своите намерения. Ще имате голяма подкрепа от близките и от много хора, които ще вярват във Вас. Възползвайте се правилно.

Водолей

12 февруари до 28 февруари – Само небето ще бъде граница. Уверени сте и точни в това, което искате да постигнете. Успехът ще почука на вратата Ви – отворете му с ентусиазъм.

1-ви октомври до 17 октомври – Трудът, който полагате с месеци най-накрая ще се отплати в кръга на семейството. Празнувайте с близките.

Риби

12 януари до 31 януари – Това е период, когато може да достигнете до желаната бизнес и любовна позиция. Ще бъдете горди от това, което ще успеете да направите в този период, въпреки всички трудности.

1 февруари до 10 февруари – Продуктивни сте и сте наясно за собствените си ценности и с лекота стигате до набелязаните цели. Щастието специално ще Ви се усмихне финансово.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.