През 2017-та, годината на Огнения петел не бива да слагаме на празничната...

През 2017-та, годината на Огнения петел не бива да слагаме на празничната трапеза това, за да не привличаме лоша енергия цяла година

Според китайския календар новата 2017 година ще е подвластна на Огнения петел . Това ще донесе топлина и спокойствие в семейството, но и ще се наложи да преосмислим някои от житейските си решения.
Покровителствана от Огнения петел , 2017 година ще бъде пъстра и динамична, създавайки възможност за създаване на по-силни връзки с хората около нас.
В годината на петела ще преобладава чувството за справедливост и взаимно разбиране.
Често ще се чувстваме поощрени да изразяваме открито чувствата си и да търсим подкрепа.
В китайската митология огненият петел е описван като дързък, справедлив и общителен и именно тези качества в хората ще бъдат награждавани през новата година.
Петелът се чувства като единственият господар в своята територия. Обича реда и защитава до кръв всичко, което смята за свое. Огненият петел лесно се ентусиазира, пълен е с енергия и рядко изпитва умора, дори когато графикът му е препълнен със задачи.
Постоянството и силната воля също ще бъдат облагодетелствани през новата 2017 година. Започнете ли една работа, добре ще е да я свършите докрай, за да не страдате от сериозните последствия след това.
За да се радвате на късмет през цялата 2017 година, препоръчително е да я посрещнете в компанията на семейството си, тъй като петелът е семейният знак в китайския хороскоп .
Заобиколете се с любимите си хора в навечерието на Новата година, за да се радвате на любов и сплотеност през следващите 365 дни.
На празничната трапеза не е препоръчително да поставяте печен петел или друга мъртва птица, която може да се свърже със символа на 2017 година, защото така ще привлечете негативна енергия в живота си няма да се отървете от нея цяла година.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.